Inschrijven

Wat je moet weten

Bezoek vooraf

We raden een vrijblijvend kennismakingsbezoek aan. Je kunt hiervoor bellen (050/548435) of mailen (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.). We luisteren dan naar jouw vragen en tonen ons aanbod. We brengen een bezoek aan enkele pedagogische eenheden. We vragen dat jouw kind hierbij aanwezig is, indien mogelijk. Wanneer er ook wens is voor dagopvang of verblijf, ambulante of mobiele hulpverlening organiseren we de kennismaking samen met het MFC Rozenweelde.

Voorwaarden

In aanmerking komen voor een attest type 2.

Bij wens van gratis busvervoer is het belangrijk dat het opstapadres binnen onze regio valt.

 

Documenten

Bij een wens tot inschrijving breng je best de identiteitskaart van het kind mee, verslagen die zinvol zijn voor ons om een goede beeldvorming van het kind op te maken.

Inschrijvingsbeleid

Vanaf schooljaar 2013-2014 moeten alle basisscholen hun capaciteit op voorhand bepalen. Dat wil zeggen dat de school moet aangeven voor hoeveel leerlingen er plaats is. Het schoolbestuur is verplicht om die capaciteit te bepalen op het niveau van de school, van de vestigingsplaats, van het kleuteronderwijs en van het lager onderwijs. Deze capaciteit kan jaarlijks wijzigen.

Capaciteitsbepaling voor 2013-2014:

  • In Zonnehart is er plaats voor 18 kleuters en voor 55 lagereschoolleerlingen.

Indien u hier meer info over wenst, mag u ons altijd contacteren. We helpen u graag verder.

Contacteer ons

Adres : Sportlaan 18, 8211 Aartrijke

E-Mail: info@zonnehart.be
Tel: 050 54 84 35