Bedankt dat je wil overwegen om ons te steunen. Je kan dat doen door deel te nemen aan spaaracties, door materialen te helpen sparen, door vrijwilligerswerk te doen, of door een schenking te doen.

Materiaal schenken

* Zonnehart zamelt gebruikte batterijen in met de Bebat-actie. We krijgen van Bebat een kleine vergoeding per kg verzamelde batterijen. Je mag dus altijd gebruikte batterijen meegeven of brengen naar Zonnehart.
* Zonnehart zamelt gebruikte inktpatronen van printers ("cartridges") in. We krijgen een kleine vergoeding voor sommige soorten originele cartridges. Breng dus gerust je lege cartridges naar Zonnehart.
* Elk jaar houdt de ouderraad een koekenverkoop. De opbrengst gaat naar materiaal voor de leefgroepen en de klassen. De koekenverkoop is iedere keer in het najaar.
Ja, dat kan.
* Kleine en grote sigarendoosjes komen altijd van pas
* We zijn op zoek naar matrashoezen voor kinderbedjes.
* We zijn op zoek naar slaapzakjes voor kinderen.
* Knopen, groot en klein
* Schoendozen van laarzen
* Grote lappen (liefst witte) stof of oude witte lakens
Als je iets staan hebt waarvan je denkt dat Zonnehart het kan gebruiken, neem gerust contact op met de school!
Dat hangt er natuurlijk van af in welke staat het zich bevindt, maar waarschijnlijk wel. Zowel in de klassen als bij de middagopvang kunnen we altijd speelgoed gebruiken. Gebruikte knuffels kunnen we niet gebruiken. We gebruiken bij voorkeur speelgoed dat afwasbaar is.
Als je iets staan hebt waarvan je denkt dat Zonnehart het kan gebruiken, neem contact op met de school!

Geld schenken

We gebruiken schenkingen voor de aankoop van materialen om de klaswerking te ondersteunen. Dat kan gaan van meubilair over ICT-materiaal tot didactische materialen en speelgoed. Als je specifieke wensen hebt i.v.m. de besteding van je gift, mag je dat zeker met de school bespreken, dan houden we daar rekening mee.
Ja. Als je een fiscaal attest wenst, kan je storten op het rekeningnummer van vzw De Rozenkrans BE19 4764 1013 7112. Vermeld desgewenst dat de gift voor Zonnehart bedoeld is. Ook legaten zijn mogelijk.
Natuurlijk. Neem contact op met de school om af te spreken hoe we kunnen samenwerken.

Contacteer ons

Adres : Sportlaan 18, 8211 Aartrijke

E-Mail: info@zonnehart.be
Tel: 050 54 84 35